Pályázatok

Befejeződött Magyar István egyéni vállalkozó kapacitásbővítő beruházása

Magyar István egyéni vállalkozó nyíracsádi telephelyén befejezésre került a „Új üzemcsarnok építése Nyíracsád településen, új technológiák implementálása” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 142,151 millió forintos európai uniós támogatás segítségével.

Magyar István János tevékenységét 1999-ben indította be Nyíracsádon, mely Debrecentől mintegy 30 km-re helyezkedik el. Kezdetben a vállalkozás tevékenysége a fakitermelésre korlátozódott, kézi, illetve gépi erővel végezve. A társaság fő tevékenységi köre 1610’08 Fűrészárugyártás, melyet a jelenlegi pályázat keretében fejlesztett.

A projekt célja, a vállalat termelési kapacitásának bővítése, melynek köszönhetően, ki tudja szolgálni a megnövekedett vevői igényeket. A termelési volumen növekedése, árbevétel növekedést hoz magával. A beszerzett eszközök segítségével magasabb mértékben feldolgozott termékeket képes előállítani, bővíteni vevőkörét, a magasabb hozzáadott érték révén pedig a vállalkozás eredményessége, árbevétel arányos jövedelmezősége jelentősen növekedni fog. A jó minőségű, ily módon szárított, vagy tovább feldolgozott akácra a külföldi piacokon jelentős kereslet mutatkozik, ami a vállalat export bevételének arányán is megmutatkozik. A fejlesztés hatására a vállalat közelebb került hosszú távú stratégiai céljához, mely a versenyképességének javítása, innovációs és adaptációs képességének erősítése, valamint a magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek arányának növelése gyártási tevékenységének során. A beruházás hatására, a vállalkozás 10-20 fővel tudja bővíteni állományi létszámát.

A GINOP-1.2.1-16-2017-00032 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2020.03.18 -án valósul meg, a közel 142,151 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:
Magyar István János
Telefon: +36(30) 4151809
E-mail: istvanjm@gmail.com

 

Segíthetünk?

Kérje árajánlatunkat!
 
Széchenyi 2020 - Európai Unió

Kérdése van? E-mail: info@woodak.hu Telefon: +36 30 / 464 4810