Kérgezett oszlop és cölöpfa

Kérgezett akác oszlopaink természetesen nőtt, iránytartóan egyenes, egészséges oszlopok. A kérget, a háncsot kézi vagy gépi erővel távolítjuk el.

A táblázatban szereplő méretek általános méretek. Kézzel kérgezett oszlopaink akár 35 cm átmérőig és 10 m hosszúságig is metalálhatóak.

Igény szerinti kialakítás

Az oszlopokat igény szerint vastag vagy vékony végén hegyezve, másik végén koronázva is el tudjuk készíteni. Kettő vagy négy oldali hegyezést, igény szerint felezést és negyedelést, ezt követően koronázást is tudunk végezni.

Hosszúság: 0,1 m – 13 m-ig
Átmérő: 4 cm – 40 cm-ig
Mennyiség: 1000 – 1500 m3/hó.

Felhasználási területek

Közkedvelt felhasználási eleme a mezőgazdaságnak, szőlészetnek, építőiparnak és az állattartásnak. A felhasználás területei rendszerint a kerítés, karám, villanypásztorok építése, de az árvízvédelemben is előszeretettel hasznosítják, ahogy komlóoszlopok, lavinafogók telepítése során is.

 

Még több kép »

Hogyan dolgozunk?

/

Gyors reagálás és etikus hozzáállás jellemez minket

Méretünkből adódóan gyorsan tudunk reagálni megrendelésekre. Szállítás akár 1 hetes határidővel. A korrektség, az etikus hozzáállás a legfontosabb számunkra minden megállapodásunk kapcsán.

/

Nagy gondot fordítunk a választékolásra

Minden egyes alapanyagot minőség szerint osztályozunk a végterméknek és a felhasználásnak megfelelően.

/

A gyártás minden folyamatában figyelünk a minőség betartására

Működésünket és folyamatainkat szigorú feltételek és elvárások alapján alakítottuk ki.

Kérje árajánlatunkat most!

Két évtizede erdőgazdálkodással, fakitermeléssel foglalkozunk, a nyírségi erdőtelepítési projektekben a kétezres évek elején mi magunk is részt vettünk. Igazán jól ismerjük az akác jó tulajdonságait, valódi értékét. Az akácfa alapanyagok akár évtizedekig szolgálhatják felhasználóját.

[contact-form-7 id="116" title="Ajánlatkérés"]
Széchenyi 2020 - Európai Unió Széchenyi 2020 - Európai Unió

Kérdése van? E-mail: info@woodak.hu Telefon: +36 20 365 2760