Bemutatkozás

Jelenleg is egy dinamikusan fejlődő cég vagyunk, több mint 20 éve foglalkozunk erdőgazdálkodással, fafeldolgozással és kereskedelemmel. Fő célunk, hogy a térség földrajzi adottságait kihasználva olyan felelős, hosszútávon tervezhető erdőgazdálkodást folytassunk, ahol a szakmai elismertség elérése mellett gondoskodni tudunk a jövő nemzedék élhető környezetéről. A minőségi akácfeldolgozás termékeit szeretnénk a világ számára elérhetővé tenni.

Egyre többen felismerik és kedvelik az akác (Robinia pseudoacacia) sokoldalú felhasználhatóságát egyedülálló tulajdonságai miatt. Európában az akác a legkeményebb és legtartósabb fafaj, ellenáll a szélsőséges időjárási viszontagságoknak, valamint a kártevőkkel szemben. Az akácból készült termékek élettartama kültéren meghaladja az 50 évet. Környezetvédelmi szempontból fontos megemlíteni, hogy a magyar akácfa remek alternatívája lehet a műanyag és fém elemeknek. Feldolgozó üzemünket Európa legnagyobb kiterjedésű és legjobb minőségű akácerdő-állományára alapozzuk.

Több ezer hektáron gazdálkodó erdőtulajdonosokkal vagyunk kapcsolatban, amely hosszútávra biztosítja a tervezhető együttműködést. Évente több mint 600 kamion árut küldünk a világ minden részére.

Így dolgozunk mi

 

Segíthetünk?

Kérje árajánlatunkat!
 
Széchenyi 2020 - Európai Unió Széchenyi 2020 - Európai Unió

Kérdése van? E-mail: info@woodak.hu Telefon: +36 30 / 464 4810